Award Winning Books

Award Winning Books

Award Winning Books lan Popularitasipun

Hot

Tuesday, December 26, 2017

Award Winning Books lan Popularitasipun

December 26, 2017 7

Saben uwong sing sejatine ngenalake tembung 'Award Winning' lan 'Best Seller' babagan buku, manawa kita seneng maca buku utawa ora. Penghargaan Winning Books bandar taruhan minangka kategori sing paling populer ing kalangan pembaca saiki, lan meh kabeh toko buku online cerdas duwe bagian sing kapisah kanggo sing padha. Ana situs web, koran, majalah lan malah sawetara toko buku sing ngetokake dhaptar buku kasebut sawisé interval biasa lan ora perlu disebutake, buku-buku sing ana ing daftar kasebut dadi luwih populer. Kategori kabeh kategori buku sing menang yaiku kaya sing kaya, amarga iki koleksi buku sing menang sajrone penghargaan bergengsi kaya Booker Prize lan Pulitzer. Bebungah kasebut diandharake saben taun dening dewan juri sing cekap lan wis tuntas. Sawise penghargaan sing diumumake, buku-buku iki umume ndeleng mundhak gedhe ing penjualan. Alesan kanggo prilaku konsumen kasebut bisa akeh, kalebu rasa penasaran ing pembaca babagan buku-buku sing wis menehi penghargaan. Para pembaca banjur pengin maca buku kasebut.

Yen buku wis menangake Anugrah, umume kasebut ana gegayutan karo nilai akademis utawa kualitas sastra sing unggul, lan mesthi ndadekake para pamaca aran isi kasebut worth maca, yen mung sapisan. Iki nggawe taruhan sing aman. Kadhangkala nonton mundhut buku sakcara langsung saka Buku Pandhuan Pencen amarga ana bebungah tartamtu babagan isi buku-buku kasebut, lan pembaca yakin yen ora bakal mbuang dhuwit yen dheweke tuku. Njupuk contone buku Arvinda Adiga 'Segara Poppies'. Buku iki dirilis lan ndhaptar penjualan sing apik ing sawetara wulan pisanane. Nanging nalika buku iki nampi penghargaan buku sing paling bergengsi, penerbit nyatakake pertumbuhan eksponensial ing penjualan. Bisa diarani kanthi aman yen penghargaan iki mbuktekaken faktor magnetik sing gedhé ing penjualan buku sing isih dienggo. Supaya kita weruh manawa penghargaan kasebut bisa nandhingake pembaca nganggo bandar bola cara sing alus.

Saben taun, para penerbit nyawang dodolan ing buku-buku sing duwe macem-macem penghargaan, lan saben taun akèh penulis lan panulis ngupaya menangaké salah siji hadiah sing didadhangi. Wigati banget yen Prize Winning Books narik kawigaten para pembaca lan pembeli luwih akeh tinimbang wong liya, lan faktor liya sing penting yaiku fakta yen manawa penulis wis entuk penghargaan kanggo salah sawijining buku, buku-bukune liya uga weruh tingkat penjualan awal. Akhire, kabeh iku gumantung marang kwalitas buku kasebut, ora mesthi, nanging manawa menehi buku lan penulis luwih akeh tinimbang liyane. Ing tembung liyane, Penghargaan Winning Books narik kawigaten para panuku lan luwih akeh para pamaca amarga panjenegan kritis lan popularitas.
Read More